Recept: Kycklingfilé med vitlök och ungsbakade grönsaker
Gjorde en himla god middag igår så tänkte lägga upp det här.
du behöver för 5-6 personer
1KG kyckling
200g Philadelphiaost vitlök och örter 12%
5 cm purjolök
8 potatisar
8 morötter
3 msk milda culinesse
Skala morötter och potatis dela dem i klyftor och lägg på en plåt, ringla över milda culinesse med salt och peppar,
blanda och lägg i ungen på 175 grader i 45-60 min
snitta kycklingfileerna på mitten men spara så de precis inte delar på sig, blanda philadelphiaosten med hackad purjolök, bre på det i den snittade delen av kycklingfileerna och vik sedan tillbaka kycklingen så filen blir som "hel" igen. lägg in i ugnen ca 30-45 min.
vi åt det tillsammans med kokt broccoli!
enkelt och nyttigt!
du behöver för 5-6 personer
1KG kyckling
200g Philadelphiaost vitlök och örter 12%
5 cm purjolök
8 potatisar
8 morötter
3 msk milda culinesse
Skala morötter och potatis dela dem i klyftor och lägg på en plåt, ringla över milda culinesse med salt och peppar,
blanda och lägg i ungen på 175 grader i 45-60 min
snitta kycklingfileerna på mitten men spara så de precis inte delar på sig, blanda philadelphiaosten med hackad purjolök, bre på det i den snittade delen av kycklingfileerna och vik sedan tillbaka kycklingen så filen blir som "hel" igen. lägg in i ugnen ca 30-45 min.
vi åt det tillsammans med kokt broccoli!
enkelt och nyttigt!
Kommentarer
Postat av: Pernilla
Ååååh vad gott det lät! Det ska vi testa :) Gjorde fetaostfylld kycklingfilé på nyårsafton och det var så gott det med :)
Postat av: Jessi
Ja det där ska jag med testa. Lät jättegott! =)
Trackback